Urtegaarden – patchouliolje – 10ml v:9651535

Opprinnelig pris var: 82.00 kr.Nåværende pris er: 24.60 kr.
Til kassen
SKU: BRXHGCP6579536419620
Category:

Beskrivelse

Urtegaarden Patchouliolje kan brukes i kosmetikk, hvor den har en regenererende og betennelsesdempende effekt.Eterisk betyr flyktig og lett fordampende, noe som skiller eteriske oljer fra for eksempel mandel- og olivenolje, som ikke fordamper.Eteriske oljer finnes i mange medisinplanter, i fruktskall og i visse blomster. Oljene utvinnes fortrinnsvis ved dampdestillasjon av nyhøstede planter. De eteriske oljene er konsentrater som brukes dråpevis eller fortynnet. Avhengig av type brukes eteriske oljer som smakstilsetning i søtsaker, som duftstoffer i kosmetikk eller i aromaterapi.Herbal Garden Patchouli Oil er produsert ved dampdestillasjon av tørkede, fermenterte blader av Pogostemom cablin. Den har en varm, sensuell og lett røkelsesaktig duft.Bruk:Eterisk patchouliolje kan brukes i kosmetikk, der den har en regenererende, sammentrekkende og betennelsesdempende effekt.Egnet for fet og moden hudAnbefalt dosering:Maks 1 %. Må aldri brukes ufortynnet. Kun til utvortes bruk.Vær oppmerksom på at denne eteriske oljen er merket med faresymboler når den er ufortynnet. Så snart den er fortynnet i henhold til instruksjonene, vil disse opphøre.

Related products